TOBIAS MATERO

Datum: 2012-04-13 Tid: 16:32:13
min andra halva, min bättre halva. Du är den finaste människan som finns. Du får mig att må fruktansvärt bra, fast jag inte visar det alla gånger. Men innerst inne så vet du hur jävla glad jag är som har dig.
Ett år tillsammans, känns som att det är mycket längre, kanske för att vi kände varandra långt innan och hade även ett förhållande som "unga". Men nu är vi här där vi är idag, vi har haft otroligt mycket motgångar, om man kan kalla det så. Men vi har tagit oss ur det, som tur är.

Vet inte hur jag ska kunna beskriva med ord vad jag känner för dig.. Jag är så kär!
Vi har byggt upp ett liv tillsammans och kommit så pass långt på detta år, vi har gjort mycke roliga saker med varandra, som ålands resa, Turkiet resa, kryssning och lite sånt. Mysigt har det varit, vi har förlovat oss, skaffat två små bebisar..Vi kan även ligga på soffan och nöta serier, men även det tycker jag är mysigt fast vi inte säger så mycket till varandra.. Att bara få ha dig i närheten är underbart! 

Hoppas jag får spendera många många år till med dig, jag känner att jag inte skulle klara mig utan dig. Jag vill inte vara utan dig!

Jag älskar dig mer en allt annat & jag vill aldrig förlora dig!